Welcome to the Corvette Forums at the Corvette Action Center!

blower motor not blowing very hard

bertsbassbox

Member
Joined
Mar 25, 2006
Messages
10
Location
paragould, arkansas
Corvette
1990 orange metallic coupe
when i turn the climate control on in my 90 coupe, the fan comes on auto and it shows the speed as 10. however it isn't blowing very hard, and when i turn the fan speed down it still blows the same, even on one. could this be the blower motor resistor? thanks for any info!
 

bill5674

Well-known member
Joined
Dec 14, 2003
Messages
183
Location
li ny
Corvette
1990
had the same trouble on mine.The evaporator was clogged with dirt and gunk.don`t remember if i went through the blower motor area to clean it. some degreaser and a garden hose ..big difference.the early c68 has a lot of trouble with vacuum modules and such.several good articils in the seach forum.mine still ain`t right ,busy doing head gaskets on it so the a/c takes a back seat.
 

bradfordsvettes

Well-known member
Joined
Mar 28, 2001
Messages
549
Location
Boston, MA area
Corvette
jewel blue 61.cranberry 69 t-top.black rose 92
I agree with the previos poster check yuor evaporator for debris and clean it Steve
 

Corvette Forums

Not a member of the Corvette Action Center?  Join now!  It's free!

Help support the Corvette Action Center!

Win Both Corvettes!

Win Both Corvettes and Get Extra Bonus Tickets Now!

Supporting Vendors

Dealers:

MacMulkin Chevrolet - The Second Largest Corvette Dealer in the Country!

Parts/Accessories:

Dead Center Foundation

Vetteskins

Advertise with the Corvette Action Center!

Partners

Top Bottom