Welcome to the Corvette Forums at the Corvette Action Center!

can't get my fob to work

F

frankb

Guest
I followed the instructions and got to press both buttons l/ul at the same time but nothing is happening. I had changed the battery when it stop working. It still had 2v in the old one. This might sound stupid, but my oil pressure when out about the same time as it is peg at 80. I read on this and thought it was the sending unit. I also tryed my other fob and nothing works also.I am not getting anything from my DIC.Help! Thanks Frank
 
Joined
Jan 19, 2003
Messages
3,021
Location
5,800 feet above sea level
Corvette
2006 'Evil Stealth Black' Roadster
Frank,
I'm curious... what did the problem turn out to be?

-Patrick
 
F

frankb

Guest
I have a 2000 vert and was useing fob #2 and did not relize it until I changed to a new battery in fob #1. When it ask to press both buttons on on #1 I was really pressing #2. Then I changed the battery to #1 and dam if it didn't work. What screw me up is both batterys went out at the same time and that's why nothing would work. Sounds stupid but I didn't know I needed both fobs because of not knowing what one was #1. My wife can't understand why I just couldn't use the key! Now my pressure off on the oil,peg to 80 so I need a sending unit. I thing I will take it somewhere because I'll never get it back together.haha
 

Corvette Forums

Not a member of the Corvette Action Center?  Join now!  It's free!

Help support the Corvette Action Center!

Win Both Corvettes!

Win Both Corvettes and Get Extra Bonus Tickets Now!

Supporting Vendors

Dealers:

MacMulkin Chevrolet - The Second Largest Corvette Dealer in the Country!

Parts/Accessories:

Dead Center Foundation

Vetteskins

Advertise with the Corvette Action Center!

Partners

Top Bottom