Welcome to the Corvette Forums at the Corvette Action Center!

1980 with a problem please help

Nut

Well-known member
Joined
Oct 15, 2000
Messages
890
Location
Bowie, MD
Corvette
Vette-less for now
Mark.... Mike beat me to it. That is exactly where this connector lies. Actually mine sits on top of the A/C condenser box. It is part of the C100 connector block(s). It has 6 - 10/12 AWG wires on a clear plastic connector shell mating to a black shell. I was stunned how easily my connector came apart. Clean, but needed to be SECURELY snapped back together. This is definitely power distribution.

Sorry I was late weighing in.

........ Nut
 
R

Ryrich

Guest
Thanks for your input. many minds put together can solve anything right. everyone has been great at helping me find the problem.

Thanks

Mark
 

vigman

Motor head!!!!
Joined
Feb 13, 2001
Messages
3,471
Location
Valencia, CA,USA
Corvette
88 Convert ( SOLD ) /1973 coupe 4 speed/1964 Vert!
SOOOOOOO

Is it fixed...what did you find?


Mike
 
R

Ryrich

Guest
"I found it" sorry it took so long to get back to you I have been doing a lot of restoration on this one..... anyway the problem was the ignition control modular. a $50 problem that took a hole lot of time to find. THANKS FOR EVERYONES HELP.

MARK.
 

Corvette Forums

Not a member of the Corvette Action Center?  Join now!  It's free!

Help support the Corvette Action Center!

Supporting Vendors

Dealers:

MacMulkin Chevrolet - The Second Largest Corvette Dealer in the Country!

Parts/Accessories:

Vetteskins

Advertise with the Corvette Action Center!

Double Your Chances!

Partners

Top Bottom