Welcome to the Corvette Forums at the Corvette Action Center!

no start

jjarrett

Member
Joined
Nov 11, 2006
Messages
22
Location
north carolina
Corvette
1990 black coupe
hi! i have a 1990 coupe and just recently it has acted like the battery is dead,but it is not.when i turn on the ignition all the warning lights come on and there is not even a click--not anything from the car. i can hook the jumper cables to it and it acts like a fully charged battery.starts right up.what can i do besides take it to the dealer?----thanks for any help. john
 

LT4man

Well-known member
Joined
Jun 25, 2003
Messages
2,214
Location
Chicago
Corvette
96 Collectors Edition LT4
I would start (no pun intended) with checking the battery post connections. Then check the connections on your starter.

SAVE THE :w
 

joesroad

Well-known member
Joined
Aug 27, 2006
Messages
98
Location
Florida
Corvette
1988 Bright red Coupe
Sounds like a connection problem for sure. Let us know what you find.
 

G Winter

Well-known member
Joined
Aug 21, 2004
Messages
2,177
Location
NW Iowa
Corvette
1990 red convert 6 sp
I agree, check for bad cable connections.
If you are connecting the jumper ground to a place other than the battery, such as a mount bracket, then check your ground cables first. On a car that old you could have a bad cable end.


Glenn
:w
 

Corvette Forums

Not a member of the Corvette Action Center?  Join now!  It's free!

Help support the Corvette Action Center!

Win Both Corvettes!

Win Both Corvettes and Get Extra Bonus Tickets Now!

Supporting Vendors

Dealers:

MacMulkin Chevrolet - The Second Largest Corvette Dealer in the Country!

Parts/Accessories:

Dead Center Foundation

Vetteskins

Advertise with the Corvette Action Center!

Partners

Top Bottom