Welcome to the Corvette Forums at the Corvette Action Center!

Spit & Sputter!

Redheathen

Member
Joined
Sep 12, 2020
Messages
5
Location
Little Rock, ar.
Running like crap after a good test run after changing plugs and wires! OBD codes as followed, P0157, P0171, P0174.
Found one plug wire loose and a second one completely off. After checking rest of plug wires, I disconnected battery for a few minutes then reconnected battery only to have it run even worse than before. That's when I got the codes I mentioned earlier. Any help would be greatly appreciated.
P.S. I still have a non working DIC which I posted about last week with still no response from anyone.
 

Redheathen

Member
Joined
Sep 12, 2020
Messages
5
Location
Little Rock, ar.
Running like crap after a good test run after changing plugs and wires! OBD codes as followed, P0157, P0171, P0174.
Found one plug wire loose and a second one completely off. After checking rest of plug wires, I disconnected battery for a few minutes then reconnected battery only to have it run even worse than before. That's when I got the codes I mentioned earlier. Any help would be greatly appreciated.
P.S. I still have a non working DIC which I posted about last week with still no response from anyone.
I'm an idiot! After about 30 my of troubleshooting my issues I just happened to glance over at the cold air intake to find the MAF sensor just about to fall off! The filter assy came loose and separated from the sensor. But I'm still dealing with the DIC.
 

Corvette Forums

Not a member of the Corvette Action Center?  Join now!  It's free!

Help support the Corvette Action Center!

Win Both Corvettes!

Win Both Corvettes and Get Extra Bonus Tickets Now!

Supporting Vendors

Dealers:

MacMulkin Chevrolet - The Second Largest Corvette Dealer in the Country!

Parts/Accessories:

Dead Center Foundation

Vetteskins

Advertise with the Corvette Action Center!

Partners

Top Bottom